Selectiedagen bekend Vooropleiding JTH

dinsdag 1 juni 2021

Ben jij tussen de 14 en 21 jaar en overweeg je van toneelspelen of musical je vak te maken? Dan is de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis iets voor jou! Meld jij je aan voor de selectie?


De selectie bestaat uit drie dagen - zaterdag 11, zondag 12 en zondag 19 september - vol workshops toneel, zang/stemvorming en dans, waarin jij je talenten kan laten zien. Van tevoren is er op vrijdagavond 10 september een informatieavond. Je kunt je opgeven voor de selectie als je les hebt bij het Jeugdtheaterhuis of een verwante (jeugd-)theaterschool, of op een andere manier ervaring hebt opgedaan op het gebied van podiumkunsten. Deelnemen aan de selectie kost €35,- voor het hele programma.

Alle info over de selectie voor de vooropleiding vind je hier


Wat is de vooropleiding?
De parttime vooropleiding, gehuisvest in de Garenspinnerij, is een opleiding van 2 jaar vol professionele acteer-, dans- en stemvorming-/zanglessen. Ook maak je gezamenlijk een theaterproductie, die je door heel Zuid-Holland gaat spelen. Je doet veel kennis en ervaring op, waardoor je beter bent voorbereid op de doorstroom naar het kunstvakonderwijs. Je kunt je nu inschrijven voor de selectie via de link hierboven!