Sluiting t/m 9 februari

woensdag 13 januari 2021

Allereerst wensen wij iedereen een heel mooi en gezond 2021 toe! Heel graag zouden we het nieuwe jaar vol energie en enthousiasme starten. Helaas starten we met diverse beperkingen die te maken hebben met Covid-19. Op de persconferentie van dinsdag 12 januari heeft premier Rutte aangekondigd dat de huidige lockdown wordt verlengd tot en met 9 februari. Wij hopen vanaf woensdag 10 februari weer te mogen starten met de lessen in de Garenspinnerij.

Tot 10 februari periode volgen we dit scenario:

Alle groepslessen worden uitgesteld en ingehaald op een moment dat dit weer mogelijk is. Als cursist kun je erop rekenen dat alle groepslessen in de Garenspinnerij worden gegeven zodra dit weer mogelijk is. Voor het inhalen van de lessen gaan we ook de voorjaarsvakantie en de meivakantie inzetten

  • Alle muzieklessen worden in deze periode online gegeven. Deze lessen worden gerekend als een volwaardige les.
  • Alle bijeenkomsten van ensembles, orkesten, koren en bandjes e.d. worden uitgesteld en ingehaald op een moment dat dit weer mogelijk is.
  • De start van de lessen die normaal gesproken aanvangen in januari en februari, zullen nu starten vanaf de data waarop dit mogelijk is vanaf 10 februari. Je ontvangt daarover nog bericht.

In de komende weken wensen we iedereen veel sterkte en gezondheid toe. Mocht je vragen over de lessen hebben, dan kun je terecht bij de administratie. Wij zijn in deze weken niet telefonisch bereikbaar, maar wel via info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl

Blijf gezond, blijf creatief, blijf blij!