Tijdelijk sluiting Garenspinnerij

woensdag 4 november 2020

Als gevolg van de nieuwe maatregelen - afgekondigd door het kabinet op 3 november - sluit Cultuurhuis Garenspinnerij vanaf woensdag 4 november 22.00 uur tot en met 18 november 2020, voor twee weken haar deuren. Wij hopen hiermee een positieve bijdrage te leveren aan het terugbrengen van de besmettingen van Covid-19.

De komende 2 weken zetten we het volgende scenario in:

Alle muzieklessen worden in deze periode online gegeven. Deze lessen worden gerekend als een volwaardige les. Mocht je niet in staat zijn om jouw lessen online te volgen, dan worden de lessen ingehaald op een moment dat dit weer mogelijk is.

Alle groepslessen worden uitgesteld en ingehaald op een moment dat dit weer mogelijk is. Als cursist kun je erop rekenen dat alle groepslessen in de Garenspinnerij worden gegeven.

Alle bijeenkomsten van ensembles, orkesten, koren en bandjes e.d. worden uitgesteld en ingehaald op een moment dat dit weer mogelijk is.

Meer informatie

Mocht je vragen over de lessen hebben, dan kun je terecht bij de administratie. Wij zijn in deze weken niet telefonisch bereikbaar, maar wel via info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl

Heb je vragen over verhuur of live-streaming in de Garenspinnerij? Stuur dan een mail aan Remco Beeskow: verhuur@cultuurhuisgarenspinnerij.nl 

Tot snel!

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in de komende weken en hopen dat we over twee weken terug mogen naar de situatie waarbij alle lessen in en bezoeken aan de Garenspinnerij weer toegestaan zijn. We kijken uit naar 2021, waarin we Covid-19 achter ons kunnen laten.

Team Garenspinnerij

zoom_chg.jpg