VACATURE DIRECTEUR-BESTUURDER CULTUURHUIS GARENSPINNERIJ

vrijdag 29 april 2022

Fulltime per 1 september 2022 (of eerder)

Cultuurhuis Garenspinnerij zoekt:

Een strategische bestuurder met visie die sterke affiniteit heeft met cultuureducatie en het sociaal domein. Die inspireert, verbindt, samenwerkt en kansen ziet.

Over Cultuurhuis Garenspinnerij
Cultuurhuis Garenspinnerij is de belangrijkste culturele organisatie van Gouda en de regio op het gebied van cultuureducatie en amateurkunstbeoefening. CHG richt zich op de volgende primaire taken:

- Cultuureducatie in de scholen. CHG werkt intensief samen met de Brede School Gouda en bereikt alle scholen in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs van Gouda. Binnen het landelijk programma Cultuureducatie met Kwaliteit bedient zij bijna honderd scholen in Midden-Holland en doet dit in samenwerking met culturele partners in de regio.
- Cursussen in de vrije tijd. CHG heeft een innovatief en prikkelend programma voor jong en oud op het gebied van muziek, beeldend, dans, theater en media.
- Ontmoeten. Dit bevat diverse onderdelen zoals: Amateurkunstmakelaar (AKM), Sociaal Domein, Beheer (partners in het gebouw) en Horeca & Verhuur.

Missie
Cultuurhuis Garenspinnerij biedt mensen een inspirerende confrontatie met muziek, kunst en cultuur waardoor zij hun kijk op de wereld verrijken en zo beter toegerust zijn om te kunnen functioneren in – en een bijdrage leveren aan – de samenleving van morgen.

Visie
Wij zijn van mening dat de ontwikkeling van creativiteit, kritisch en reflectief denken, communicatie en samenwerking enorm verrijkend zijn voor wie en wat we zijn als mens, in deze steeds complexere samenleving.

Motto
‘Tik tegen je brein, ontdek jouw talent!’ is het motto van CHG.
Je weet zeker dat de wereld sneller verandert dan ooit. We verrassen, verwarren en verrijken je, zo ben je morgen meer dan vandaag, maar ook anders dan vandaag.

De RvT van Cultuurhuis Garenspinnerij laat zich bij deze procedure ondersteunen door executive searchbureau Colourful People. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Winfred Voordendag, senior partner bij Colourful People op 06-28284706.

Je kunt je interesse kenbaar maken door je brief en CV uiterlijk maandag 23 mei via de website (www.colourfulpeople.nl) van Colourful People in te sturen. Er zijn twee gespreksrondes. De gesprekken worden gehouden op Woensdag 8 juni. Een eventuele 2e ronde vindt plaats op woensdag 15 juni.

Klik op de link hieronder voor het volledige wervingsprofiel :

wervingsprofiel_directeur_bestuurder_cultuurhuis_garenspinnerij.pdf