Vacature vervangend docent altviool & viool

donderdag 3 augustus 2023

Iedereen die op zoek is naar inspiratie op het gebied van muziek, beeldend, dans, theater en media is welkom in de Garenspinnerij. Naast het volgen van cursussen en workshops is er een divers aanbod aan voorstellingen, optredens en exposities. Wij zijn bovendien zeer actief in het primair en voortgezet onderwijs en organiseren jaarlijks een groot aantal educatieve workshops en lessenseries, grotendeels onder schooltijd. Wegens verlof van onze huidige docent zijn wij voor het komende seizoen op zoek naar een:

Vervangend docent altviool & viool (uren te bepalen in overleg)

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden?

  • Geven van altviool- (en eventueel viool-) lessen aan leerlingen van verschillende leeftijdsgroepen (lesdag en tijd in overleg, bij voorkeur op woensdag).
  • Mogelijk als uitbreiding van het aantal lesuren: Inzetbaarheid voor onderwijsworkshops voor PO en/of VO.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een opleiding als altviolist met een lesbevoegdheid, of een soortgelijke relevante opleiding. Docenten studerend voor een bevoegdheid nodigen we ook uit te solliciteren.
  • Je hebt affiniteit met lesgeven aan leerlingen van alle leeftijden, je kunt jouw enthousiasme voor muziek goed overdragen aan leerlingen.
  • Je bent in staat om je lesprogramma toe te spitsen op het niveau van de leerlingen.
  • Je bent communicatief en klantgericht. Je kunt snel en accuraat communiceren met leerlingen, ouders en collega’s.

Ervaring in met het geven van groepslessen of workshops in het primair en voortgezet onderwijs is een pré.

Wij bieden:

  • Goede faciliteiten, een prachtige werkplek (met lekkere koffie) en een gezellig team.
  • Een aanvullend aanbod van onderwijsworkshops onder schooltijd die in overleg kunnen worden ingepland naast de naschoolse lessen.
  • Veel ruimte voor eigen initiatief, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.
  • Een parttime functie (uren in overleg op basis van het aantal leerlingen) voor in ieder geval de periode van september tot en met februari, met uitzicht op verlenging voor het volledige cursusjaar.

Zin om aan de slag te gaan?

Reacties met sollicitatiebrief en curriculum vitae kunnen voor 21 augustus 2023 gemaild worden naar Noor van de Wetering, coördinator muziek via noor@garenspinnerij.nl. Op 30 augustus 2023 zullen de eerste gesprekken gepland worden. Cultuurhuis Garenspinnerij wil als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.