Veilig voor jezelf en anderen

donderdag 17 september 2020

Het seizoen is weer begonnen en de winter staat voor de deur. Wij zijn er klaar voor! Je kunt veilig een bezoek brengen aan de Garenspinnerij dankzij het luchtfiltersysteem en de maatregelen die we getroffen hebben.

Luchtfiltering

Cultuurhuis Garenspinnerij heeft een luchtbehandeling waarbij lucht van buiten wordt aangevoerd, wordt opgewarmd en vervolgens weer naar buiten wordt afgevoerd. Dit voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit uit 2012 en het R.I.V.M.. Het systeem heeft filters en we kunnen met een timer het systeem bedienen. We laten de ventilatie continue aanstaan, in plaats van de kortere periode waarop de ventilatie normaal gesproken draait. Op die manier zorgen wij voor een gezonde werkomgeving. De ventilatie is door het hele gebouw werkzaam. Het is niet nodig om deuren en ramen open te houden voor extra ventilatie.

Gemaakte afspraken

In het hele gebouw hanteren wij, uiteraard, een Covid-protocol. Er is een maximum aantal bezoekers per atelier en lokaal toegestaan, er zijn looproutes uitgestippeld en we hebben een aantal hygiene regels waar we iedereen vragen zich aan te houden.

Meer weten? Neem gerust contact op met onze administratie of lees het protocol