Vooropleiding Jeugdtheaterhuis bijna van start

dinsdag 12 september 2023

De selectie van de Jeugdtheaterhuis vooropleiding vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 oktober. Show your skills en meld je nu aan!

Over de vooropleiding

Overweeg jij van acteren, musical of theatermaken je vak te maken? Dan is onze parttime vooropleiding geknipt voor jou! Tijdens het traject van twee jaar krijg je les in acteren, beweging/dans, stemvorming, toneelschrijven en filosofie.Gezamenlijk maak je een theaterproductie, die je door heel Zuid-Holland gaat spelen. Ook zijn er toffe masterclasses van professionals uit het vak. De lessen worden gegeven in Cultuurhuis Garenspinnerij. De nieuwe lichting van de vooropleiding start eind oktober 2023.

Selectiedagen

De selectie vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 oktober van 10:30 tot 17:30 uur. De twee dagen bestaan uit workshops spel, dans/beweging en zang. Aanmelden voor de selectie kan als je minimaal 14 jaar oud bent, plezier hebt in de podiumkunsten en de motivatie hebt om jezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen! Deelname aan de selectie kost € 35 voor de twee dagen. Laat jezelf zien!

Schrijf je nu in voor de selectie via de website van het Jeugdtheaterhuis