ZOMERACTIE Viool en Altviool

maandag 29 juli 2019

Actie september

De viool is het kleinste en bekendste strijkinstrument. Op een viool kun je klassieke muziek spelen maar de viool wordt ook veel gebruikt in pop-, jazz- en volksmuziek. De altviool lijkt qua uiterlijk op de viool maar heeft een andere toonhoogte en klankkleur: dieper, donkerder en warmer dan de viool. Maak nu in 3 lessen kennis met 1 van deze bijzondere instrumenten. 

Er is heel veel solomuziek voor viool en altviool geschreven en beide instrumenten passen bovendien ontzettend goed in allerlei verschillende ensembles en orkesten. In de Garenspinnerij kun je al vanaf je allereerste les in ons beginners strijkersensemble meespelen! Ook voor gevorderde strijkers hebben we allerlei samenspel mogelijkheden. 

Altijd al viool of altviool willen spelen? Geef je nu op voor een korte cursus, volg 3 individuele lessen van 20 minuten en ontdek deze geweldige instrumenten! Gedurende deze korte cursus mag je een instrument lenen van Cultuurhuis Garenspinnerij. Leeftijd: voor iedereen vanaf 4 jaar. Lesdag en -tijd op afspraak. 

Let op: je kunt slechts eenmalig gebruik maken van dit aanbod. 

Inschrijven