Zomertheaterkamp van het Jeugdtheaterhuis

woensdag 26 mei 2021

In vijf dagen maak je met twee docenten één of meerdere straattheater-acts. Er is nog plek in het Musicalprogramma, dus geef je daarvoor op! Aan het eind van de week voer je de zelfgemaakte voorstelling op voor je familie, vrienden, nieuwe en oude liefdes en andere nieuwsgierige wijsneuzen...

Voor wie? 
Iedereen van 13 t/m 20 jaar met een hart voor theater en/of musical. Iedereen van 13 jaar en ouder kan mee, dus ook als je niet op het Jeugdtheaterhuis zit! 

Wanneer?
Van ma 23 t/m vr 27 augustus 2021

Waar? 
Eten, slapen & relaxen op camping Streefland, tussen Gouda en Haastrecht. Repeteren in Cultuurhuis Garenspinnerij. Uitvoeren op diverse locaties in Gouda.

Wat verzorgen wij? 
Workshopprogramma Theater of Musical onder leiding van twee docenten. Speciale avondprogramma’s door (gast)docenten en oud-leerlingen. Kampeerplaats, ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Zelf neem je een tent, slaapspullen en een fiets mee.

Klik hier voor alle info over de docenten, het programma en aanmelden

De Musical Workshops
Je werkt aan verschillende nummers en choreografieën onder leiding van Matthijs en Joey - zelf ook musicalsterren. We gebruiken daarbij materiaal uit moderne musicals en kleinkunstrepertoire. We voegen alle stukken samen tot een korte montagevoorstelling. Geef je op als je zin hebt om in één intensieve week met veel plezier een musicalvoorstelling in elkaar te knallen!