Zomertheaterkamp van het Jeugdtheaterhuis

vrijdag 2 april 2021

Je kunt kiezen uit Theater- of Musicalworkshops. In vijf dagen maak je met twee docenten één of meerdere straattheater-acts. Aan het eind van de week voer je die op in de binnenstad van Gouda. Bij minder mooi weer in Cultuurhuis Garenspinnerij. Voor je familie, vrienden, nieuwe en oude liefdes en andere nieuwsgierige wijsneuzen!

Voor wie? 
Iedereen van 13 t/m 20 jaar met een hart voor theater en/of musical. Iedereen van 13 jaar en ouder kan mee, dus ook als je niet op het Jeugdtheaterhuis zit! 

Wanneer?
Van ma 23 tot en met vr 27 augustus 2021

Waar? 
Eten, slapen & relaxen op camping Streefland, tussen Gouda en Haastrecht. Repeteren in Cultuurhuis Garenspinnerij. Uitvoeren op diverse locaties in Gouda.

Wat? 
Overdag repeteren, ’s avonds recreëren & ’s nachts slapen

Wat verzorgen wij? 
Workshopprogramma Theater of Musical onder leiding van twee docenten. Speciale avondprogramma’s door (gast)docenten en oud-leerlingen. Kampeerplaats, ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Zelf neem je een tent, slaapspullen en een fiets mee.

Klik hier voor alle info over de docenten, het programma en aanmelden

De Musical Workshops

Je werkt aan verschillende nummers en choreografieën onder leiding van Matthijs en Lucas. We gebruiken daarbij materiaal uit moderne musicals en kleinkunstrepertoire. Uiteindelijk voegen we alle losse stukken samen tot een korte montagevoorstelling. Geef je op als je zin hebt om in één intensieve week met veel plezier een musicalmontagevoorstelling in elkaar te knallen!

De Theater Workshops

Onder leiding van Daniël en Roos werk je in 5 dagen toe naar een korte voorstelling die wordt gepresenteerd op een speciale locatie. Zonder tribune, theaterlampen en coulissen, maar met buitenlucht, bomen en beton als decor, zonlicht als spotlight en toevallige passanten als figuranten of publiek! Straattheater vraagt om groot fysiek spel, (live)muziek en weinig tekst. Ga jij met ons de uitdaging aan?