Reacties huurders

 "Welkom, warm, behulpzaam en gezellig"

 Regenboog Alliantie Gouda (2020)

"We kijken met tevredenheid terug. Dankzij de gezamenlijke voorbereidingen liep het goed, ook waar we soms nog een weg moesten zoeken of een beetje improviseren. De hulp van de technicus, van de paar extra handen en van de catering was uitstekend. We waren blij dat het door kon gaan en zijn erg te spreken over de setting van de Garenspinnerij voor het event."

CDJA (2020)

"Namens het CDJA wil ik jullie graag hartelijk bedanken voor de goede service, ontvangst en meedenken rondom onze heidag van afgelopen zaterdag. In coronatijd is het toch altijd een opgave om een plek te vinden waar je goed met elkaar kunt werken én de nodige afstand kunt houden. Dat is nu gelukt, mede dankzij jullie."

Lambert Mutsaers

"We hebben een superavond beleefd. Ik was zo goed als uitverkocht! Ik ben overladen met enthousiaste reacties. Dank voor de gastvrijheid en grote complimenten voor de technicus!" 

Randstedelijk Zanginstituut

"Onze concerten en workshops in de studio en theaterzaal zijn prima verlopen. De technische assistentie was perfect en de hapjes en nazit idem."

Gemiva SVG

"Complimenten voor iedereen van de Garenspinnerij die betrokken was bij onze BudgetLink dag!"

OBS De Venen

"Wij hebben een topochtend gehad en een heerlijke(!) lunch."

Lambert Mutsaers

"Het popkoorweekend was een geweldig succes mede door de uiterst gastvrije ontvangst in het Cultuurhuis. De medewerkers waren uiterst vriendelijk en behulpzaam. De ruimtes en faciliteiten zijn ook uitstekend. Kortom: Ik organiseer met groot genoegen mijn activiteiten in het Cultuurhuis en kan het van harte aanbevelen!"

De Donuts

"Welkom, warm, behulpzaam en gezellig. Dat zijn de woorden die in ons opkomen als we terugdenken aan ons optreden in de theaterzaal. De laatste voorstelling van onze theatershow Stamppot kwam super tot zijn recht in de Garenspinnerij. Dank iedereen voor de geweldige faciliteiten, voor en tijdens de show, de support op licht- en geluid en de uitermate gezellige nazit in jullie foyer. We komen graag nog eens terug!"

Toneelvereniging Het Voetlicht

"We hebben een super weekend achter de rug. Het theater, jullie faciliteiten en techniek, helemaal prima! We komen zoals het er nu uit ziet zeker nog een keer terug."

De Knegt & Leeflang

"Wij hebben genoten, de bezoekers ook en ik was heel blij met jullie hulp en inzet. Echt heel prettig! We gaan zeker vaker van de zaal gebruik maken."

Rabobank Gouwestreek

"Het was een wat ons betreft zeer, zeer geslaagde bijeenkomst. Alle deelnemers waren enthousiast. Ook mensen van Rabobank Nederland die aanwezig waren, spraken vol lof. En dan bedoel ik niet alleen inhoudelijk, maar zeker ook wat de organisatie in het Cultuurhuis betreft. De ruimtes waren prima, de theaterzaal natuurlijk top en de catering perfect. Wij hebben niets dan goede reacties gekregen."