Reacties van huurders

Lambert Mutsaers

Het popkoorweekend was een geweldig succes mede door de uiterst gastvrije ontvangst in het Cultuurhuis. De medewerkers waren uiterst vriendelijk en behulpzaam. De ruimtes en faciliteiten zijn ook uitstekend. Kortom: Ik organiseer met groot genoegen mijn activiteiten in het Cultuurhuis en kan het van harte aanbevelen!

De Donuts

Welkom, warm, behulpzaam en gezellig. Dat zijn de woorden die in ons opkomen als we terugdenken aan ons optreden in de theaterzaal. De laatste voorstelling van onze theatershow Stamppot kwam super tot zijn recht in de Garenspinnerij. Dank iedereen voor de geweldige faciliteiten, voor en tijdens de show, de support op licht- en geluid en de uitermate gezellige nazit in jullie foyer. We komen graag nog eens terug!

Toneelvereniging Het Voetlicht

We hebben een super weekend achter de rug. Het theater, jullie faciliteiten en techniek, helemaal prima! We komen zoals het er nu uit ziet zeker nog een keer terug.

De Knegt & Leeflang

Wij hebben genoten, de bezoekers ook en ik was heel blij met jullie hulp en inzet. Echt heel prettig! We gaan zeker vaker van de zaal gebruik maken. 

Rabobank Gouwestreek

Het was een wat ons betreft zeer, zeer geslaagde bijeenkomst. Alle deelnemers waren enthousiast. Ook mensen van Rabobank Nederland die aanwezig waren, spraken vol lof. En dan bedoel ik niet alleen inhoudelijk, maar zeker ook wat de organisatie in het Cultuurhuis betreft. De ruimtes waren prima, de theaterzaal natuurlijk top en de catering perfect. Wij hebben niets dan goede reacties gekregen.