Word onze vriend, sponsor of donateur

Als vriend, sponsor of donateur van Cultuurhuis Garenspinnerij help je ons om zo veel mogelijk mensen in contact te brengen met kunst en cultuur. Naast deze algemene doelstelling hebben we de ambitie om met de vriendenbijdrage mooie culturele projecten in het sociale domein te ontwikkelen om zo kinderen en jongeren te bereiken die niet automatisch met kunst en cultuur in aanraking komen. Ook talentvolle leerlingen bieden we extra kansen door ze financieel te ondersteunen bij hun lessen. Een speciaal instrumentenfonds helpt ons instrumenten aan te schaffen. Zo houden wij onze instrumentaria op niveau en bieden we de mogelijkheid om gratis leeninstrumenten aan te bieden aan nieuwe leerlingen. 

Vrienden met een <3 voor Cultuur

'Kunsteducatie is essentieel om onze culturele rijkdommen aan de toekomstige generaties over te dragen. Om ze daar ten volle van te laten genieten.'  Onze vrienden dragen hier graag aan bij door de Garenspinnerij te ondersteunen in haar werk. Cultuurhuis Garenspinnerij stimuleert de cultuurparticipatie van burgers. Door ondersteuning, bemiddeling en door iedereen een leven lang kunsteducatie te bieden. Daarbij staat de de beleving van elke deelnemer centraal en richt zich, met oog voor kwaliteit, op de ontwikkeling van passie en talent! 

Vrienden zijn van groot belang en zijn ook zeer welkom om ook in de toekomst Cultuurhuis Garenspinnerij te blijven ondersteunen met hun bijdragen. De bijdragen ondersteunen het Cultuurhuis in het aanbieden van een zo breed mogelijk cultuurpallet aan een zo groot mogelijke doelgroep. Uw bijdrage van € 25,- gaat Cultuurhuis Garenspinnerij hiervoor inzetten. Naast uw steun aan de cultuur ontvangt u ook voordeel als vriend.

 Wat zijn de voordelen om Vriend te worden/blijven:

●  Korting  € 2,50 bij het speciale Vriendenconcert;

●  Korting  € 2,50 bij kunstlezingen in het theater;

●  Korting  € 5,00 op dagexcursies (2x per jaar);

●  Korting  € 10,00 op de buitenlandse meerdaagse excursie (1x per jaar);

●  Gratis bijwonen ensembles 2x per jaar.

Ook ontvangen vrienden automatisch de Nieuwsbrief.

Het vrienden lidmaatschap is persoonsgebonden.

Wat geven onze vrienden?

Vrienden betalen € 25 per jaar.
Van deze bijdrage bekostigt Cultuurhuis Garenspinnerij o.a. instrumenten en apparatuur.

Contact

info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl 

Andere mogelijkheden om ons te steunen:

Ik wil sponsor worden
Ik wil donateur worden