Disco Avond!
Cultuurhuis Garenspinnerij

Disco Avond!

vrijdag 11 oktober 2019, 20.00-00.30 uur

DJ-Tino draait de beste danshits uit die tijd. Het theater van Cultuurhuis Garenspinnerij toveren we om tot een geweldige discotheek met licht en geluidseffecten en een groot videoscherm. Bij alle gedraaide tracks worden de originele videoclips geprojecteerd. Herbeleef de discotijd met de beste muziek van toen! Stil zitten gaat echt niet lukken! We starten lekker ouderwets om 20.00 uur en gaan door tot 00.30 uur.

Dresscode

Ga in je kast op zoek naar jouw ultieme Seventies, Soul & Disco outfit! We geven elke avond twee vrijkaartjes weg aan de best geklede bezoekers. Maar je bent uiteraard niet verplicht om je te kleden passend bij het tijdsbeeld.

Tickets

Voorverkoop: € 12,50 (inclusief 1 consumptiemunt)
Aan de kassa: € 13,50 (inclusief 1 consumptiemunt)

Online actie: 5 kaartjes voor € 50,00 voor één disco-avond, inclusief 5 consumpties. Kom gezellig met een groep vrienden naar de disco en ontvang een korting van € 2,50 per kaartje, dat loopt dus op naar een totale korting van € 12,50. Deze actie is alleen online geldig (per disco avond) en niet aan de kassa. (Kies voor '1 ticket' en in het volgende veld voor 'groep'.) 

Let op: Heb je een groepsticket gekocht? Meld je dan met de hele groep aan bij binnenkomst!

Koop je ticket online: je hebt gegarandeerd een plekje in de zaal, staat niet in de rij bij aanvang van het evenement en kunt zelf je stoel kiezen (indien de zaal geplaceerd is). Aangekochte tickets worden niet geretourneerd, reserveren niet mogelijk.

Bestel tickets

agenda oktober