Expo: Cursistenwerk Tekenen & Schilderen
Cultuurhuis Garenspinnerij

Expo: Cursistenwerk Tekenen & Schilderen

woensdag 19 december 2018

Inzoomen en uitzoomen op je leefomgeving

Kom het werk bewonderen van de cursisten Tekenen & Schilderen op de begane grond van de Garenspinnerij. De cursisten van Annemarie van Hooff verkende de afgelopen maanden elk hun leefomgeving ter inspiratie. Het resultaat is een expositie met gevarieerd werk: tekeningen, schilderijen en mixed media. Tijdens de expositie loop je langs wisselende leefomgevingen. Van een klein schilderij met een detail van een plant naar een abstract straatbeeld. Nieuwsgierig? Loop gerust de Garenspinnerij binnen!

Via een houtskooltekening van hun voordeur betraden de schilders hun leefomgeving. Een krant die op de eettafel ligt, een doorkijkje naar de gang, een verstilde stoel... De collage techniek zorgt voor een extra uitdaging bij de zoektocht naar dieptewerking. In de weken die volgden werd het werk van de groep steeds vrijer. Met de huiskamer werden ook de comfort zones verlaten, onbekende wegen bewandeld en kaders doorbroken.

Exposities zijn te bezichtigen tijdens openingstijden van Cultuurhuis Garenspinnerij. Tijdens schoolvakanties zijn wij gesloten.

agenda december