Gouds Film Festival
Cultuurhuis Garenspinnerij

Gouds Film Festival

zaterdag 3 juli 2021, 14.20-17.40 uur

Het Gouds Film Festival (GFF) is hét podium voor korte films en documentaires van nietcommercieel werkende filmers. De felbegeerde awards, vervaardigd door de Goudse kunstenares Elisa Hau, worden uitgereikt in drie categorieën: Beste Filmmaker, Jong Talent en Goudse Verhalen. De films worden beoordeeld door een vakkundige jury: Gouden Kalf-winnares Elsbeth Fraanje, Marianne Akker en Arjan Haakmat. Programma Het filmfestival wordt gehouden op 3 juli 2021, op vijf locaties in Gouda tegelijk: de Chocoladefabriek, Cinema Gouda, Filmhuis Gouda, De Theaterbakkerheij en Cultuurhuis Garenspinnerij.

Programma

Kijk voor een overzicht van alle films op Gouds Film Festival. Je bestelt de kaarten rechtstreeks bij de locatie van je keuze. De lunch kun je zelf meenemen; je kunt in de pauze ook een nabijgelegen restaurant bezoeken. Het festival wordt georganiseerd door de gerenommeerde filmclub Toverlint.

Heb je vragen? Neem dan contact op: info@goudsfilmfestival.nl

Tickets Garenspinnerij

Er zijn in de Garenspinnerij 2 blokken. Blok 1 van 09.45-12.50 uur en blok 2 van 14.20-17.40 uur. Het 1e blok start met een feestelijke opening door de Goudse wethouder van cultuur Thierry van Vugt. Het 2e blok eindigt om 17.30 uur met de uitreiking van de awards. Je kunt losse kaarten kopen voor het ochtend- en voor het middagprogramma.

Tickets online: 12,50
Tickets aan de kassa: 13,50

Bestel tickets

agenda juli