Jeugdtheaterhuis seizoen 2020/2021
Cultuurhuis Garenspinnerij

Jeugdtheaterhuis seizoen 2020/2021

maandag 1 juni 2020

Op 8 oktober start er een nieuw seizoen vol Theater- en Musicallessen voor kinderen en jongeren bij het Jeugdtheaterhuis. Iedereen van 4 t/m 21 jaar kan in Cultuurhuis Garenspinnerij terecht om met leeftijdgenoten te zingen, dansen en toneel te spelen. Word jij acteur of musicalster? Je ontdekt nieuwe kanten van jezelf, maakt nieuwe vrienden, krijgt meer zelfvertrouwen en je hebt vooral veel plezier! Samen met de andere leerlingen wordt er toegewerkt naar een voorstelling die tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend gespeeld wordt in de Garenspinnerij.

Studententoneelclub

Nieuw dit jaar is de Studententoneelclub, voor iedereen  vanaf 16 jaar die het toneelspelen gewoon niet kan missen. Je maakt met elkaar onder leiding van een theaterdocent/regisseur een voorstelling op basis van thema's die door jou zelf worden ingebracht. Alle kennis en ervaring die de afgelopen jaren, door het volgen van lessen en het meespelen in voorstellingen, is opgedaan wordt ingezet om te komen tot een voorstelling die overal gespeeld kan worden, behalve in een theater!

Inschrijven

Genoeg te doen dus bij het Jeugdtheaterhuis. En het goede nieuws is dat je je nu in kunt schrijven via www.jeugdtheaterhuis.nl. Daar vind je ook uitgebreide informatie over alle lessen. Dus schrijf je in en dan zien we je volgend jaar bij het Jeugdtheaterhuis in de Garenspinnerij. JA!!!

agenda juni