OPEN HUIS voor de hele familie
Cultuurhuis Garenspinnerij

OPEN HUIS voor de hele familie

zaterdag 20 mei 2017, 14.00-17.00 uur

Kom aanwaaien of storm binnen. Neem je familie en vrienden mee voor een gezellige middag vol beeldende kunst, muziek, theater, dans en media. Ontmoet de docenten, bekijk werk van cursisten, volg gratis workshops, bezoek optredens en drink een kop koffie in de gezellige foyer. 

muziek

Vragen over het bespelen van een instrument? Stel ze nu aan de docenten zelf. Je kunt direct uitproberen welk instrument bij je past. Je kunt kiezen uit accordeon, blokfluit, harp, hobo, klarinet, koper, dwarsfluit, cello, viool, piano, saxofoon, drumstel, gitaar of basgitaar. Ook leuk voor de kids: Beats in Ableton. Dance muziek maken op de computer.

theater

Er zijn zaterdag 20 mei open theaterlessen voor alle leeftijden: voor iedereen van 4 tot 100 jaar. Kinderen en jongeren kunnen ook kiezen voor musical. Je kunt kijken en meedoen: kies een rol en ontdek wat bij je past.

media

Loop binnen bij Gamedesign en ontdek hoe je een game bedenkt, ontwerpt en maakt op de computer. Belangstelling voor fotografie? De docent is aanwezig om al jouw fotovragen te beantwoorden.

beeldend

Je kunt op de afdeling beeldend kiezen voor 2-dimensionaal zoals zeefdrukken, tekenen en schilderen of voor 3-dimensionaal: keramiek, beeldhouwen en edelsmeden. Er zijn demonstraties en exposities met werk van cursisten. Ontdek wat er allemaal gemaakt wordt in de Garenspinnerij. Speciaal voor kinderen is er het Kinderatelier. Ontdek de fantasiewereld van jonge kunstenaars!

optredens en presentaties

Kom luisteren naar het blokfluit-, dwarsfluit- en klarinetensemble, het Jazzpoptrio, de Pokomotions en Fairy Queen. En kom kijken naar een prachtige danspresentatie van de jongerendansgroep.

interactieve muziekvoorstelling ‘In C’

Om 16.30 uur wordt er afgesloten met het minimalistische muziekstuk ‘In C’ (Terry Riley, 1964). Het is een experimentele voorstelling waarbij het publiek kan meespelen en tekenen.

Tot zaterdag 20 mei in de Garenspinnerij!
Turfsingel 34, Gouda

Het hele programma staat op: www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl/openhuis

agenda mei