Opening nieuw Jeugdtheaterhuis + 30 jaar bestaan
Jeugdtheaterhuis

Opening nieuw Jeugdtheaterhuis + 30 jaar bestaan

vrijdag 1 oktober 2021

Opening nieuw Jeugdtheaterhuis in Gouda: kinderen en jongeren gratis toegang

Bijna is het zover; de opening van het vernieuwde Jeugdtheaterhuis in Gouda. Op 1, 2 en 3 oktober viert het JTH de feestelijke opening, tegelijk met haar 30-jarig bestaan. Dubbel feest dus! En wie jarig is, trakteert: alle Goudse kinderen en jongeren van 7 tot 21 jaar krijgen een toegangskaartje voor zaterdag 2 of zondag 3 oktober.

Iedereen van 7 tot 21 jaar kan in het nieuwe huis naar hartenlust aan de slag, voor zichzelf of voor het hooggeëerd publiek. Diverse ruimtes in de Garenspinnerij zijn omgebouwd tot creatieve plekken, zoals een inspiratielokaal met lees- en schrijfhoekjes en een boekenkast om in te verdwalen, maar ook een theatertje, bioscoopje en een filmstudio op zolder. (Naast dit nieuwe, doorlopende aanbod zijn er ook reeksen musical- en theaterlessen zoals je van het JTH gewend bent)

De officiële opening wordt vrijdagavond 1 oktober verricht door Frederik Zevenbergen, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland en Thierry van Vugt, wethouder van de gemeente Gouda. Genodigden worden getrakteerd op verrassende voorproefjes, workshops en voorstellingen.

Kom jij zaterdag 2 of zondag 3 oktober?

Nieuwsgierig geworden? Dat komt mooi uit. Alle Goudse kinderen en jongeren zijn uitgenodigd om tijdens het openingsweekend het nieuwe Jeugdtheaterhuis te komen ‘uitproberen’! Kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn welkom op zaterdag 2 oktober. Jongeren van 12 t/m 20 jaar (vanaf de brugklas) zijn welkom op zondag 3 oktober. Beide dagen hebben een tof activiteitenprogramma van 13.00-17.30 uur, vol toneel, musical, filosofie en schrijven, dans, filmpjes, voorstellingen en nog veel meer.

-> Je kunt je gratis kaartje reserveren met de code JTHFEEST via www.jeugdtheaterhuisgouda.nl


Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

agenda oktober