Oranjenacht met de Foute DJ
StudioGonz

Oranjenacht met de Foute DJ

donderdag 26 april 2018, 21:00

Oranjenacht. Je kent het wel, heel Nederland viert feest, overal is het een grote oranje bende, en je vraagt je af waar het nou ECHT gebeurt!

Wij hebben het antwoord! Oranjenacht 2018 wordt, net als vorig jaar, in StudioGonz gevierd met muziek van onze meest foute DJ, diegene waarbij je denkt: O NEE! Wat een foute muziek, wat een bende, wat een chaos, maar VET! Dansen, bier, bier en nog meer bier, FEEST! en de volgende avond wakker worden en denken: gelukkig hebben we de foto's niet!

Kom langs! Nee, kom binnen! Entree is GRATIS. Laat je verrassen en verbazen, feest gezellig mee!

Minimale leeftijd: 18 jaar. Legitimatie verplicht.

Dresscode: morse (of gewoon wat je zelf lekker vind zitten)

Deur open van 21 tot 00 uur en op=op weg=pech vol=vol druk=ruk

LET OP!!!

Wat de De Foute DJ en Foute VJ je te bieden hebben? Dat is niet in woorden te omschrijven, het is een gevoel, een ervaring. Zo'n ervaring waarbij de helft nooit meer wilt komen en waarbij de andere helft op dezelfde golflengte zit als de DJ&VJ, en HE-LE-MAAL loessoe kunnen gaan op de beats van Rage Against the Machine, afgewisseld door Vato Gonzales, De Indische Waterlelies en natuurlijk de niet-te-ontbreken hits van Zillertaler, Los Colorados, Nirvana, Paul Anka, De Heideroosjes, Charly Lownoise, Prodigy, BOO!, Django f*cking Wagner, Dolly Parton, Snollebollekes, Deorro, ABBA, Ruffneck en natuurlijk de niet te ontbreken nooit te vergeten KLAUS WUNDERLICH!

YES!

WEES DAAR OF WEES ERGENS ANDERS!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/350110898819525/?active_tab=about

agenda april