Popronde Gouda
Cultuurhuis Garenspinnerij

Popronde Gouda

zondag 1 oktober 2017, 17.00 uur

De Garenspinnerij doet mee met de Popronde!

In StudioGonz:

18.15 Mexican Surf

Een Garage Rock band uit het fraaie en charismatische Oss. Je kan de geur van Unox al bijna ruiken. Harde arbeiders met een liefde voor feedback en een galmbak aan reverb waar je in kan verdrinken. Qua muziek kan je ze plaatsen bij The Cramps, Jay Reatard & The Mummies.Hun chaotische strakke set aan tropische garage surf punk laat mensen kruipen over de vloer van plezier, genot en dronkenschap. Ze molesteren graag een Piñata in jou bijzijn!

20.00 Beaux

Een jonge indiepop band. De liedjes hebben een fijn stemgeluid om bij weg te dromen en speelse melodieën om je nieuwe danspasjes op te oefenen.26 juni kwam de single 'I Don't Mind' uit. Deze zomerse track is regelmatig te horen op de radio en krijgt support van o.a. Giel Beelen en 3FM Dj Lex Uiting, die het “De festivalhit van 2017” noemde. 

21.45 Voltage

Een 70’s rock band uit de regio Helmond en Eindhoven. Strak als Status Quo en AC/DC en met de bezieling van southern bands als ZZ TOP en Blackberry Smoke zetten de vier brabanders een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer.

In de 3voor12 zaal:

16.30 Blue marble

Blue Marble bestaat uit Marleen Langevoort, Jeroen de Heuvel, Niels Nuiver en Manuel Reijn. De eerste EP is opgenomen door Martijn Groeneveld en zal in het najaar van 2017 gereleased worden. De eerste Single 'Gems and Gold' is al wel te beluisteren! Denk aan 80's synth geluiden, een 60's/70's gitaarsound, een dikke drumbeat en catchy vocalen.

19.15 DOOXS

DOOXS, twee meiden uit Rotterdam, creëren ijzige elektronische en een etherische atmosfeer. De luchtige, lichte zang van Djoeke drijft boven de donkere synths, minimale slagen en diepe bassen van Aniek (aka ANIK). Ze zaten samen en schreven hun enkele 'Nude' in een middag, en begonnen toen meteen op te treden. En ze hebben het goed gedaan, zoals ze dit jaar al bij Eurosonic Noorderslag hebben gespeeld. Hun muziekvideo is uitgebracht in mei 2015 en het komende EP zal in oktober worden uitgebracht.

agenda oktober