Special: ABBA Night
StudioGonz

Special: ABBA Night

vrijdag 10 maart 2017, 21:00

Vanavond toveren we StudioGonz om tot jaren 70's 80's poppodium! We hebben een ontzettend toffe ABBA coverband op het podium en gedanst wordt er zeker weten!

De band speelt alle hits van ABBA en een speciaal geselecteerde DJ zorgt voor de beste hits uit de 70's en 80's. Haal je disco outfit uit de kast en kom vanavond naar deze special in StudioGonz.

ABBA behoeft geen verdere uitleg, iedereen kent op zijn minst wel 1 nummer van deze ooit zo grote band. Legendarische optredens en een spetterende show, dat doet deze coverband vanavond speciaal voor jullie. ABBA gaf haar laatste optreden op 11 december 1982, da's alweer een hele poos geleden ondertussen, maar de muziek leeft nog steeds, en hoe! Vanavond kun je dat zelf meemaken, en maken we er met zijn allen een geweldig feest van!

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met JE Organiseert, dus eigenlijk weet je van te voren al dat het een avond is om nooit meer te vergeten. Deze organisatie heeft eerder al bewezen StudioGonz volledig op zijn kop te kunnen zetten met de meest uiteenlopende avonden, waarbij deze special zeker in het rijtje thuis hoort.

Zaal open: 21:00 uur

Deur dicht: 00:00 uur

Let op! Om teleurstelling te voorkomen raden we je met klem aan om een kaartje in de voorverkoop te bestellen!

agenda maart