Band coaching

DOCENT: ERIK VERSLUIS

Droom je ervan om in een band te spelen? Om gave solo’s te spelen voor publiek? Om te shinen als leadzanger(es)? Samen de studio in en een opname maken? In de Garenspinnerij komt je droom uit! Pop, rock, hiphop of dance: alle stijlen zijn mogelijk.

Je speelt wekelijks in een (pop)band onder begeleiding van een professionele bandcoach. Ervaring of noten kunnen lezen is niet nodig: direct lekker muziek maken! Je studeert samen nummers in en oefent op podiumpresentatie. Ook ondersteunen we je met praktische tips over het kiezen van repertoire en het organiseren en leiden van repetities. Aan het eind van het cursusjaar duik je samen onze professionele studio in om je eigen opname te maken.

De groepen worden samengesteld naar niveau, leeftijd en muziekstijl die je wilt spelen.* Ook kun je werken aan coversongs of eigen materiaal. Heel veel verschillende instrumenten kunnen in een band spelen: keyboard, zang, drums of slagwerk, gitaar, basgitaar, saxofoon, trompet of trombone.* start bij voldoende aanmeldingen

Twijfel je nog? Je kunt je ook inschrijven voor een proefles.

Cursussen 0966: voor deelnemers die geen cursus volgen in de Garenspinnerij
Cursussen 0966.1: voor cursisten van de Garenspinnerij (alleen bij een cursus vanaf 10 lessen)

Cursusdata

Niveau Onbekend
Aantal lessen 36
Lesduur 1 uur
Locatie Cultuurhuis Garenspinnerij
Startdatum 08-09-'20
Dag Dinsdag
Code 0966
Docent Erik Versluis

Instromen € 249,-

Niveau Onbekend
Aantal lessen 36
Lesduur 1 uur
Locatie Cultuurhuis Garenspinnerij
Startdatum 08-09-'20
Dag Dinsdag
Code 0966.1
Docent Erik Versluis

Instromen € 79,-

Docent voor deze cursus