Big Ger-avond 25 november 2022

We kijken terug op een prachtig meer dan muzikaal eerbetoon aan docent en dirigent Ger de Zeeuw. De avond werd geopend door directeur Leonie Schouten die de aanwezigen welkom heette.

Docent Bas den Boer deed op zijn eigen wijze de opwindende introductie. De avond werd aan elkaar gepraat door oud leerling Matthieu Nuijten, er was muziek door het Symfonieorkest en de Biggerband o.l.v. Maaike Gerlsma. Slagwerkdocent Jan Hendrik Hootsen begeleidde de slagwerkleerlingen. Theaterdocente Annemiek Engelen verraste iedereen met een stropdassen act met 50 van Ger's stropdassen. Er werden films vertoond en foto's getoond. Oud directeur Willem van den Broek onthulde met Elles de Zeeuw het naambordje voor het Ger de Zeeuw lokaal zoals het slagwerklokaal voortaan genoemd zal worden. Slagwerk Den Haag sloot de avond af met een korte workshop Clapping Music. 

Ger was ruim 40 jaar in dienst van Muziekschool Gouda/Kunstpuntgouda/Cultuurhuis Garenspinnerij. Helaas konden wij dit niet vieren vanwege de Corona pandemie. Eind vorig jaar overleed Ger de Zeeuw.

terug