Drie nieuwe leden Raad van Toezicht

donderdag 25 januari 2024

Donderdag 25 januari hebben de drie nieuwe leden van de Raad van Toezicht van Cultuurhuis Garenspinnerij hun handtekening onder hun benoeming gezet. 

Nieuwe leden RvT

Frank van der Knaap volgt voorzitter Rien Fraanje op, die in de zomer zijn voorzittershamer neerlegt. De Garenspinnerij is geen onbekend terrein voor Frank, want hij schildert hier al jaren. Het lijkt mij geweldig leuk om, samen met de andere leden van de RvT, als sparringpartner van de directeur-bestuurder een bijdrage te mogen leveren aan de Garenspinnerij.

Ton de Korte is een grote fan van de activiteiten van Cultuurhuis Garenspinnerij, vooral de cultuureducatie en de projecten op scholen draagt hij een warm hart toe. “Ik hoop een klankbord bij vraagstukken op HR-terrein te zijn en deel graag mijn ervaring en contacten uit het sociaal domein.”

Endi Kartokromo kwam door zijn vrijwilligersactiviteiten binnen de gemeente Gouda al eerder in aanraking met Cultuurhuis Garenspinnerij. Mijn ‘Tik tegen je brein’ is blijvende nieuwsgierigheid, op diverse levensvlakken. Met open vizier vragen stellen op weg naar verbinding in menselijke ontmoetingen.”