Webinar Fair Fashion uitgesteld

maandag 7 december 2020

Helaas

Panel leden van Fair Fashion webinar in verplichte corona quarantaine: het webinar wordt uitgesteld tot tweede helft januari.

Het Fair Fashion webinar op 7 december beoogt een online weergave te zijn van het gesprek met de deelnemers onder leiding van Hermien Buis van KouweKleren. Het gesprek vindt plaats in de theaterzaal van de Garenspinnerij. Helaas hebben we het bericht gekregen dat twee panel leden in verplichte thuis quarantaine moeten en daardoor niet in de Garenspinnerij aanwezig mogen zijn om met de andere panel leden in gesprek te gaan over het onderwerp eerlijke en duurzame mode. Dit heeft ons – tot onze spijt – doen besluiten om het webinar last minute uit te stellen. We gaan nu in overleg met de organisatie en de deelnemers aan het panel voor een nieuwe datum in de tweede helft van januari.

Zodra de nieuwe datum bekend is wordt dit bekend gemaakt aan degenen die zich ingeschreven hebben voor het webinar, op de website van Fairtrade gemeente Gouda en op de site van de Garenspinnerij.