Wij zoeken jou als vrijwilliger!

woensdag 21 februari 2018

Staat gastvrijheid bij jou op je voorhoofd geschreven? Is bij jou de klant nog Koning? Wie weet ben jij binnenkort één van onze zeer gewaardeerde foyer of balieteam vrijwilligers. Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die op maandag van 12.00-15.30 uur deze diensten wil draaien. Dus ben jij in de gelegenheid om overdag te helpen, laat het ons weten. Man, vrouw, 30 of 70 jaar, je bent van harte welkom!

Wij zoeken jou!

Of je nou ‘in between jobs’ bent, een afgestudeerde kanjer of een energieke pensionado... jij wilt met al je energie niet thuis gaan zitten! Bij de Garenspinnerij vergroot jij je kansen in een plek op de arbeidsmarkt en vind je een bruisende plek waar jij jouw kwaliteiten kunt inzetten.

Wat ga je doen?

Wij hebben een foyer waar mensen een kopje koffie en een hapje kunnen bestellen. Ook is er een winkel met kunstenaarsbenodigdheden. Je ben als barman/barvrouw het klantvriendelijke gezicht van de organisatie en je bedient de leerlingen, cursisten, docenten en bezoekers. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor mensen die informatie willen. Uiteraard werken we je goed in zodat je dit allemaal onder de knie krijgt.

Word lid van ons team

Natuurlijk doen wij er ook iets voor terug. Je wordt onderdeel van ons team en we bieden je leuke mogelijkheden binnen onze activiteiten. Interesse? Nieuwsgierig? Stuur een mailtje naar directie@cultuurhuisgarenspinnerij.nl