Over de Garenspinnerij

De locatie

De Garenspinnerij is een bijzonder pand aan de Turfsingel. Het is bij veel inwoners van Gouda bekend en heeft in de loop der jaren verschillende functies gehad. Naast de cursussen die er gegeven worden zijn er diverse ruimtes te huur. In het gebouw zijn ook het Jeugdtheaterhuisstudiogonz en het Netwerk Amateurkunst gehuisvest.

In de directe omgeving zijn meerdere parkeermogelijkheden.

Cursussen

Volg je een cursus in de Garenspinnerij of wil je cursist worden? Hier vind je de algemene voorwaarden, de huidige muziektarieven en meer informatie over onze huurinstrumenten. Bekijk ook de schoolvakanties, er wordt op die dagen geen les gegeven in het Cultuurhuis (tenzij anders afgesproken met de docent).

Kunstenaarsbenodigdheden

In de Garenspinnerij worden kunstenaarsbenodigdheden verkocht. De winkel is toegankelijk voor iedereen uit Gouda (dus niet alleen voor cursisten). Ben je op zoek naar verf, papier, krijt, houtskool of een ander materiaal? Loop gerust even binnen tijdens onze openingstijden

Jouw privacy

Je kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie je bent of enige informatie over jezelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van je nodig hebben om bijvoorbeeld met jou te corresponderen, een ticket te kopen dan wel een inschrijving te verwezenlijken.

Alle persoonsgegevens van onze cursisten worden door Cultuurhuis Garenspinnerij opgeslagen in onze cursusadministratie. Cultuurhuis Garenspinnerij verwerkt deze gegevens ten behoeve van aanmeldingen voor cursussen, om cursisten te informeren over hun cursus en hen informatie over een nieuw cursusprogramma toe te sturen. Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Tevens kun je op ieder moment verzoeken jouw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Ingevolge de Wet Bescherming Persoonsgegevens, is de wijze waarop de gegevens gebruikt worden en door wie deze kunnen worden bewerkt en geraadpleegd, vastgelegd in een privacy statement.